|
Wybrana konferencja już się odbyła 2020-09-17 - 2020-09-18
|
|
XIV Konferencja Naukowa z cyklu „Żywność XXI wieku” - ŻYWNOŚĆ A OCZEKIWANIA WSPÓŁCZESNEGO KONSUMENTA
Celem konferencji jest prezentacja najnowszych osiągnięć naukowych i technologicznych w obszarze technologii żywności i żywienia człowieka, jak również wymiana poglądów oraz doświadczeń pracowników jednostek naukowych i przedstawicieli przemysłu spożywczego.
rn
Więcej informacji na stronie: www.pttzm.org
Opłata: 650
Początek konferencji: 2020-09-17 Koniec konferencji: 2020-09-18
|
|
dodaj konferencję do:
|
|
|
Lokalizacja konferencji :
Wydział Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie Balicka 122 30-149 Kraków Małopolskie
|
|
|
Organizator konferencji:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Oddział Małopolski oraz Wydział Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie ul. Balicka 122 30-149 Kraków woj. Małopolskie
Telefon: (012) 662 48 27 Fax: zywnoscxxi@pttzm.org
http://www.pttzm.org
|
|
|
Dodaj sprawozdanie
|
|
|
|
|