konferencje
 
konferencje
Konferencje:

»   Biznesowe
»   Finansowe
»   Ekonomiczne
»   Marketingowe
»   Gospodarcze
»   Naukowe
»   Językowe
»   Informatyczne IT
»   Handlowe
»   Prasowe
»   Prawne
»   Przemysłowe
»   Medyczne
»   Dotacje Europejskie
»   Firmowe
»   Menedżerskie
»   Telekomunikacyjne
»   Transportowe
»   Turystyczne

Dodaj konferencję

Miejsca konferencji:

»   Katowice
»   Kraków
»   Poznań
»   Warszawa
»   Wrocław

»   lista miejscowości

Ośrodki konferencyjne

»   Dolnośląskie
»   Kujawsko-Pomorskie
»   Lubelskie
»   Lubuskie
»   Łódzkie
»   Małopolskie
»   Mazowieckie
»   Opolskie
»   Podkarpackie
»   Podlaskie
»   Pomorskie
»   Śląskie
»   Świętokrzyskie
»   Warmińsko-Mazurskie
»   Wielkopolskie
»   Zachodniopomorskie

Dodaj Twój obiekt

Organizatorzy imprez:

»   Agencje artystyczne
»   Agencje hostess
»   Artyści
»   Catering
»   Dekoracje
»   Fotografia / wideofilmowanie
»   Imprezy dla dzieci
»   Imprezy integracyjne
»   Imprezy okolicznościowe
»   Imprezy plenerowe
»   Imprezy sezonowe
»   Imprezy towarzyszące
»   Miejsca imprez, spotkań
»   Obsługa techniczna
»   Ochrona i bezpieczeństwo imprez
»   Oprawa muzyczna imprez
»   Organizacja bankietów
»   Organizacja imprez masowych
»   Organizacja konferencji
»   Organizacja szkoleń
»   Organizacja targów
»   Organizacja wesel
»   Przebrania
»   Spotkania firmowe
»   Tłumaczenia
»   Touroperator
»   Wyposażenie spotkań, imprez
»   Inne

Dodaj Twojš ofertę w tym miejscu

 
 

Wybrana konferencja już się odbyła 2018-04-17 - 2018-04-17

Wyszukaj po:                    Nazwie organizatora:   
nazwie konferencji lub opisie :   
miejscowość :   
  

KULINARIA W KSZTAŁTOWANIU PRODUKTU TURYSTYCZNEGO TEORIA I PRAKTYKA


SZKOŁA GŁÓWNA TURYSTYKI I REKREACJI W WARSZAWIE

WYDZIAŁ TURYSTYKI I REKREACJI

zaprasza do wzięcia udziału w

III konferencji naukowej pt.:

KULINARIA W KSZTAŁTOWANIU PRODUKTU TURYSTYCZNEGO

TEORIA I PRAKTYKA

Warszawa, 17 kwiecień, 2018

 

Celem konferencji jest integracja środowiska naukowców zajmujących się tematyką produktu turystycznego o charakterze kulinarnym, przedstawienie współczesnych poglądów na temat stanu i perspektyw rozwoju turystyki kulinarnej, zaprezentowanie zagadnień teoretycznych, możliwości i ograniczeń w warunkach polskich oraz zwrócenie uwagi na dobre praktyki z zagranicy. Konferencja będzie także okazją do spotkania się i zaprezentowania potencjału rozwoju turystyki kulinarnej w Polsce.

Organizatorzy konferencji maja zaszczyt zaprosić grono uczestników reprezentujących środowisko naukowe, branżę turystyczną, samorządy i organizacje turystyczne.

Problematykę konferencji wyznaczają następujące zagadnienia:

-        miejsce kulinariów w turystyce

-        kulturowa wartość kulinarnego produktu turystycznego

-        obiekt hotelarski na szlaku kulinarnym

-        przykłady produktów

-        tworzenie innowacyjnych produktów turystycznych

-        organizacja i zarządzanie szlakiem kulinarnym

-        turystyka kulinarna w Polsce i na świecie

-        produkt turystyczny jako wydarzenie



Opłata: Wstęp wolny

Początek konferencji: 2018-04-17, godzina 09:00
Koniec konferencji: 2018-04-17, godzina 18:00
dodaj konferencję do: wykop.pl
Lokalizacja konferencji :

Szkoła Główna Turystyki i Rekreacji
Stokłosy 3
02-787  Warszawa
Mazowieckie

Organizator konferencji:

Szkoła Głowna Turystyki i Rekreacji
ul. Stokłosy 3
02-787  Warszawa
woj. Mazowieckie

Telefon: 224572384
Fax: 
p.dominik@vistula.edu.pl
http://www.vistula.edu.pl

Dodaj sprawozdanie
 






  STRONA GŁÓWNA | DODAJ KONFERENCJĘ | ONAS | REKLAMA | KONTAKT | MAPA | ARTYKUŁY